Doe mee aan onderzoek en ontvang een leuke vergoeding

Bij Braingineers voeren wij neuro usability onderzoek uit door middel van tests in ons lab in Amsterdam. Om deze tests uit te kunnen voeren, zijn wij op zoek naar participanten. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan neuro usability onderzoeken, waar je bovendien een mooie vergoeding voor ontvangt? Schrijf je dan nu in voor het Braingineers panel!

inschrijven
Photo of a UX researcher who puts on an EEG headset on the head of a participant.
HOE HET WERKT

Bij neuro usability onderzoek meten we de onbewuste beleving van gebruikers van een website. Wanneer je meedoet aan een onderzoek krijg je van ons de opdracht om een website te bezoeken. Tijdens het websitebezoek brengen we jouw onbewuste beleving in kaart door je hersenactiviteit en oogbewegingen te meten.

Door middel van EEG, een headset die activiteit in het brein detecteert, meten we wanneer je aandacht, frustratie of blijdschap ervaart tijdens je websitebezoek. De EEG vangt alleen signalen op uit het brein en is daardoor volkomen veilig.
Met een eye tracker brengen we in kaart waar je naar kijkt tijdens het websitebezoek. Zo kunnen we zien welke elementen je ziet, maar ook welke informatie je juist over het hoofd ziet.
Na afloop van het websitebezoek krijg je een schermopname van jouw websitebezoek te zien en kun je zien wanneer je welke emoties hebt ervaren. Je bespreekt dan met de onderzoeker de belangrijkste stijgingen in emoties en beschrijft hoe je die momenten hebt ervaren.
Let op! Voor deelname aan onze onderzoeken hebben wij soms algemene persoonlijke gegevens van je nodig. Dit vragen wij omdat we voor veel van onze onderzoeken deelnemers zoeken uit een specifieke doelgroep. We stellen jou dus een aantal vragen om te kunnen bepalen of je tot zo’n doelgroep behoort. Goed om te weten is dat je je altijd kunt uitschrijven en dat wij je gegevens niet zullen bewaren.
inschrijven
A photo of an EEG headset
EEG headset
We gebruiken de EEG headset om je hersenactiviteit te meten en zo in te kunnen kaderen wanneer je bijvoorbeeld gefrustreerd raakt of aandachtig bent.
A photo of a participant behind the computer giving feedback during a usability test.
Feedback
Nadat je een website hebt bezocht, geef je feedback op de ervaring van de website die wij gemeten hebben.
A screenshot of the panel app where participant can sign up

1. Inschrijven & vragen

Schrijf je in in ons panel via onderstaande knop. Wanneer je je inschrijft word je gevraagd een aantal vragen te beantwoorden, zoals welke telefoonprovider je hebt. Dit hebben we nodig om voor elk onderzoek de juiste doelgroep te vinden.

inschrijven
A screenshot of an email the participant will receive as invite for a usability test.

2. Uitnodiging

Je ontvangt van ons een uitnodiging wanneer er een onderzoek gaat plaatsvinden waar jij voor in aanmerking komt. Je ziet ook wat de vergoeding is en hoe lang het onderzoek duurt. Via de e-mail kan je jezelf direct inplannen in onze agenda.

A photo of a participant behind the computer during a usability test.

3. Vergoeding

Nadat je hebt meegedaan ontvang je binnen 1,5 week een vergoeding op je rekening gestort.

U vraagt, wij antwoorden

Waar kan ik me uitschrijven?
Heel simpel: stuur ons een e-mail naar info@braingineers.com en geef aan dat je je wilt uitschrijven. We zullen je gegevens dan verwijderen en dit naar je bevestigen.
Op welke locatie(s) testen jullie?
Meestal op ons vaste adres in Amsterdam (zie onderin). Maar ook soms bij partners op locatie. De mogelijke locatie zie je wanneer je jezelf gaat inplannen zodat je weet waar je heen moet.
Wat moet ik doen als ik mijn vergoeding nog niet heb ontvangen of mijn vergoeding klopt niet met wat er in de mail stond?
Dan kan je het beste een e-mail sturen naar research@braingineers.com met je precieze vraag. Geef daarbij ook aan wanneer je hebt meegedaan zodat we het kunnen controleren en oplossen voor je.
Hoeveel is de vergoeding per onderzoek?
De vergoeding hangt af van de lengte van het onderzoek maar varieert vaak tussen de €25 en €35.
Hoe kan ik wijzigen of annuleren?
In de bevestigings-email zit een knop om je afspraak te annuleren of wijzigen. Kom je er niet uit? Bel dan even! Ons telefoonnummer staat hieronder.